Att ha något framför sig.

Igår betalade jag klart resan som vi skall på jag och Jazz i slutet av april. Jag har nu gjort min del, under själva resan kommer sen Jazz stå för betalningen och med tanke på att vi både älskar god mat och dryck så tror jag att jag klarade mig bäst. Jag har ju betalat drygt 6500:-

Känns så himla gott att man har trippen framför sig. 👍

Något annat som jag har framför mig är att jag den sista veckan haft lite mejlkontakt med Nordic Wellness angående träningskort. Jag har försökt övertala mig att bestämma mig för att nu är det dags att börja igen. För några veckor satt jag i bilen och lyssnade på massa bra musik och reflekterar över att min tid på nattklubbar är över sedan länge. Hur ofta får man röra kroppen till musik liksom? Där började mina tankar börja vandra tillbaka till träningen igen. Då med inriktning till Zumba och Sh’bam. Stretchyogan får bli lite senare. Nu försöker jag hitta MIN väg tillbaka till träningen. Jag vet ju hur jag fungerar, det måste vara på mina premisser för annars sitter jag snart i soffan med ett träningskort som inte används.

Så nu har jag varit bort till gymmet och aktiverat mitt träningskort. Genom jobbet har vi ytterligare 30% rabatt så den hamnar på 249:- i månaden i ett år.

Nu har jag bokat upp några pass i veckan.

Dags o leta reda på träningskläderna nu då. 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s