En produktiv dag

Vi började dagen med sovmorgon, eller jag i alla fall. Sov till 07.00 utan att vakna under natten. Jazz gick upp ett par timmar innan då han inte kunde sova.

Vi pratade om min 50årsdag i november och med tanke på att jag fick en bil häromdagen så blev resan nedbantad till 1 vecka. (vilket jag sagt funkar alldeles ypperligt, det är han som varit inne på 2 veckor) Det finns ju inte hur mycket pengar som helst. 😎. Mitt enda krav var att jag inte skall vara hemma dagen jag fyller år.

Vi slog till på Clubhotel Riu Vistamar i Puerto Rico på Gran Canaria.

Ett All inclusive hotell som jag bara hört gott om.

Vi har en tradition sedan första året som vi träffades. Vi åkte till Öckerö som han är spenderat alla sina somrar under uppväxten. Vi hamnade för 5 år sedan i Hönö Klåva och deras café var öppen trots påskledigt. Därför har vi varje påsk åkt dit och fikat. Kaffe och påskbakelse. Så även idag.

Vädret är helt underbart, var lite orolig att det skulle blåsa. Men icke. En promenad vid kajen en stund

På väg hem sedan svängde vi förbi Rusta som hade rea på resväskor och då jag ville byta ut min limegröna ”tygresväska” tänkte jag att det kunde vara bra.

Slutade med att jag köpte en stor turkos variant, Jazz köpte en ny kabinväska då även han kände det som dags att använda annan variant. Hans 2 resväskor åker ner i garaget strax.

När vi kom hem till vårt område så var min kära sambo hungrig så vi svängde förbi kvarterskrogen, han tog kinamat och jag valde en kinesisk omelett med kyckling, räkor och skinka. Med tanke på att jag går på VV så blev det bästa jag kunde få till för att hålla mig rätt.

Åt hälften, blev proppmätt.

Köpte nya återvinningskassar, måste bli bättre på att hålla ordning.

Kvällen kommer bli lugn, för imorgon blir det ” The Concept”

En ny restaurang här i stan, 6 rätters med uppträdande.

Söndag blir det brunch på Posthotellet.

Måndag blir det tvätta och städa bilar.. jazz skall även övningsköra med Junior (jag gjorde det igår)

Efter denna helg är det sedan LUGN som gäller för oss båda…. Mycket planer i år som kostar pengar så sen får det bli lugnt.

Rhodos i april

Bröllop i maj

Bröllop i September

E.L.O i Sthlm i september

Puerto Rico i november.

Jazz kommer inte ha någon semester i sommar så jag får vara ledig själv och ta de lugnt. Kommer bli bra med tanke på att vi har så mycket på agendan.

2 tankar om “En produktiv dag

  1. Ja, det var ju en hel del ni har på agendan. När jag och mannen fyllde femtio var vi inne hos vargarna i skånes djurpark och sedan även till kolmårdens vargar som vi kelade med. Med wolhounds är det ju det ultimata. Vargtokiga? svar ja. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s