Att reta sig

Min WP har den sista tiden strulat,. Verkar som min bildplats är full så jag kan inte ladda upp några bilder. Får radera tidigare bilder för att få in nya. Skall man behöva uppgradera sig för att få lite mer plats. Suck.

Sen hade jag tyckt det vore himla kul om man kunde få en sån ”den här dagen” som man har på FB, hade varit kul om man hade fått ett sånt här med.

Jaja

Nåt jag får i alla fall är semester om en vecka. Så sjukt skönt skall det bli. En vecka med sol, vackra vyer och god mat… O kärlek.

Beställde 2 par shorts så igår så jag passade på att prova lite toppar för att se hur de sitter. Provade även ett par klänningar, både den favoritklänningen från förra året, den var lite för stor dock men nu satt mitt reaklipp från Indiska som en smäck.

Träffade väninnan häromdagen, tog ett par glas bubbel och tjötade, skönt att se att hon mår så pass bra efter sin separation. Hon är ute och dejtar och får bekräftelse men tar det väldigt lugnt. Skönt o veta. Pratade lite om vad vi skall hitta på några dagar i sommar. Jag har ju inte semestern spikad ännu men vi skall nog få till något. Jag har flaggat för att min ekonomi inte är jättehög pga våra andra resor, bröllop och konserter. Hon var inne på Gotland då hon har någon kontakt där med boende men fasiken det blev ju dyrare än min Rhodosresa. 😂 En tanke om en stuga någonstans med sol, bad och läsa böcker har nu även utökats till långweekend till någon storstad.. till Rom, Prag, Barcelona eller Nice. Jaja… Vi får se vad det blir. Hon är ju ”Queen of Let’s Deal”. 😂

Nu är det helg o det kommer bli lugnt… Jag skall till gymmet då min plan för veckan fallerade då passet jag skulle gå blev inställda. Tänkte att jag veckan innan jag sticker får komma igång med gymmet. Annars känner jag ingen vilja att ta pass på helger, men denna får jag göra lite undantag. 🤸

2 tankar om “Att reta sig

  1. Jag ska försöka åka till Gotland snart ..har lite semester i slutet av maj..maj är perfekt att besöka Gotland på..inte så himla mycket turister då som under högsäsong.
    Det där med att uppgradera sin blogg för att det är platsbrist är inget kul ..jag har därför 2 bloggar ..en ligger och guppar bara ..nu börjar även min nya att bli full så jag gör som du tar bort bilder från gamla inlägg och videos lägger kag nnumera aldrig in pga att de tar sån plats.
    Ha en skön semester på Rhodos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s