Suger ut det sista.

Suger ut det sista ur vår tripp till Rhodos. Kommer skriva mer om den när jag kommer hem.

Vi har gjort upp mycket planer, om nästa resa (den efter novemberresan) där Jazz har fått sin vilja genom. Med tanke på den givmildheten har gentemot mig så är den självklar. Kommande resa blir i så fall New York baby. Men här måste det sparas en jäkla massa pengar för det är ju inte gratis precis. Vi har pratat mycket om sånt som kommer efter det med. Hur vi vill bo i värmen. Att ha sin pension i värmen. Sådant snack har vi haft.

Mer snack är att för att få en bra förutsättning för ens ”ålderdom” är ju att må bra i kropp och själ. Jag har ju redan startat upp bättre mattänk som känns stabil för jag vet ju hur jag funkar. Jag måste ta lite i taget, kan inte köra igång allt. Innan vi stack iväg så startade jag ju upp min träning så nu måste jag bara fortsätta med den.

När jag fyller 50 skall jag vara i mitt bästa jag har jag bestämt. Både själsligt och kroppsligt.

Denna vecka har jag läst 2 böcker och lyssnat på 1 bok och den enda skärmtiden har varit FB, Instagram och Aftonbladet. Jag har lagt tid på annat än det jag gjort innan. Jag skall fortsätta att läsa och lyssna på ljudböcker. Startade ju upp Storytel innan vi åkte. Jag måste få ner skärmtiden helt enkelt.

Jag och Jazz har bestämt att vi måste ta hand om varandra och envar. För mig är det så tydligt hur stressen tar mig och jag vill inte hamna där igen.

Detta är startskottet för mitt/vårt nya jag.

En tanke på “Suger ut det sista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s