Sandlådenivå

I fredags var jag inte på kontoret med mitt vanliga jobb så när jag idag kollade mina fredagsmejl och får veta att vissa går och säger att jag sagt något som jag inte sagt.

Vi har en ny arbetsuppgift som vi fick tydliga instruktioner om förra veckan. Det handlar om att vi skall tillverka kort till kunderna som skickat in beställning. Förra måndagen när vi hade mest av den arbetsuppgiften gjorde jag dessa, när jag körde fast så kollade jag våra manualer och när jag blev osäker så frågade jag min rumskollega.

På em-passet skulle den andra gruppen ta över. Det visade sig att en del av korten inte gjorts och när min rumskamrat ifrågasatte det i fredags när jag inte var där så har folk sagt att JAG sagt att det inte fungerar!

Tisdag hjälpte jag min nygamla kollega med korten då hon skulle lära sig dem, när hennes pass var färdigt så sa jag till min kollega som var veckoansvarig att hon måste lämna över till andra gruppen att de måste ta den varianten av kort då min nygamla inte kunde göra dessa.

Det visar sig att den andra gruppen inte gör några kort alls.. trots att det är sagt att vi skall göra dagen efter de beställt det.

Skickade därför ett mess till min rumskollega på FB och undra varför i hela friden de fått för sig att jag sagt att det inte fungerade, jag fixade ju för fasiken korten själv.

Sandlådenivån fortsätter…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s