Man skall inte ropa hej.

Häromdagen bestämde vi ju att Junior skall låna min bil över sommaren. Tror ni inte faaaaaan att bilen igår började låta en hel del? Sådär att man inte vågar en meter till.

Tur i oturen är väl ändå att det hände NU och inte när jag är på väg upp till Junior nästa vecka.

Så imorgon åker vi iväg till Jazz jobb så han får kolla om det är något han kan fixa, han har lokaliserat problemet och risken är att det kommer kosta att laga,om han inte kan fixa det igen. Synd att den inte gick sönder dagen innan eftersom vi ändå hade haft verkstadstid inbokad igår. Som vi fick avboka för att bilnyckeln inte kom fram.

Min Stress för att det utmanar min tripp till Junior lugnades av min Jazz… ”Mr det finns inga problem, det finns bara lösningar” … Hans lösning var istället ”Då får du åka upp med min bil istället, han kan ha den istället så fixar vi din. ”. Nu har vi samma sorts bil, hans är något år nyare än min.

Men blir alltid så förvånad över hans sätt att se lösningar.

Pratade med Junior igår, men sa ingenting om att bilen börjat strula. Vill inte stressa upp honom mer. För eventuellt kan ju Jazz fixa bilen och allt blir som tänkt.

Detta med strulet med bilen blev att jag fick sätta mig på bussen igår kväll för att hämta Jazz och hans bil på andra sidan stan, han hade grillfest på jobbet och han tog några öl. Det var tänkt att jag skulle hämta honom på kvällen sen, men då jag inte vågade köra min bil och vi behövde få hem Jazz’s bil då blev det att sätta sig på buss och pendeltåg för att ta mig dit.

Lagom kul…. men det är det MINSTA jag kunde göra då Jazz erbjuder sig att åka kommunalt för Juniors skull.

Idag körde jag honom ner på stan för han skulle på kurs. Då han inte står för maten får jag göra det själv.

Jag blev mätt i alla fall. Köpte med mig en påse med jord, dyrt jämfört med att köpa på blomsterhandel men jag orkade inte åka bort dit. Kände att jag behövde plantera om lite blommor. De är under all kritik de jag har.

Nu återstår hur lång tid det tar innan de börjar hänga igen. 😎. (låter bli att ta kort på det stora fönstret i köket då mina fönster behöver kärlek)

Packade upp paketet som Jazz fick levererad häromdagen, en ny leverans av den ölen som vi båda två förra året föll så för. Innis & Gunn. Mango on the run.

Så härligt att ha hela sommaren framför mig, med en hel del ledighet.

Nu får man börja plocka fram alla favoritplagg. 😍

Denna ”klänning” som jag använder byxor till, i ”skjortmateriel” är nog det plagget som jag älskar mest. 😍

…. Måste boka klipptid med. För nu är det sjukt jobbigt att hantera mitt hår. Som tur är så är jag inte håröm men det e så jobbigt att borsta ut det när jag tvättar håret, så mycket tovor. Tar så lång tid innan jag får genom borsten genom hela håret. Nuförtiden så borstar jag håret när jag står i duschen, efter att balsam gjort sitt, och vattnet gör sitt. Galet men sant.

Min frissa är ofta så här. 🙄

Måste få ordning på burret men tyvärr är det ju så typiskt jag. 😎. Att skjuta upp det för länge,hoppas att min frissa har tid.

7 tankar om “Man skall inte ropa hej.

  1. Längtar tills vi får nycklarna till huset. Jag behöver gå till salong mycketyck. Men det fungerar inte i husbilen. Har inte haft såhär långt hår på flera år. Brukar borsta fram allt hår i pannan, fästa en gummisnodd och klippa rakt av. Blir superbra tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s