När man har en egen reparatör

Igår tog vi bilarna och körde till Jazz jobb, där han kunde låna deras verkstaden. Det var dags att se om han kunde fixa det felet som dök upp i fredags själv.

Jodå. Där blev jag placerad på en stol och höll honom sällskap medans han skruvade.

Det visade sig att det var stötdämparen som var paj, eller snarare fästet till det. Nu visade det sig att han har bra kontakter med en skrotfirma som han jobbar med, till och med så att han hade nycklar till det stället, där har ägarna ställt en bil åt sidan där Jazz får plocka delar hur mycket han vill… Så det gjorde vi

Lite komiskt då han inte hade något att lyfta upp bilen med för att komma åt delen. Han tar då lastbilen där han använder kroken, krossar rutan och lyfter upp hela bilen. 😂

Det Jazz sysslar med om dagarna är alltså att han sitter bakom en ratt. Lite kul att starwarsgubben har han på första parkett, den har han fått från Junior.

Efter att bilen var fixad fick jag den tvättad

Så nu har jag en ren, hel och fin bil att åka i på torsdag när det är dags för trippen upp till Sthlm. Och tågbiljetten är fixad hem på lördag. Naturligtvis är det banarbete så det blir omväg på flera timmar.

En tanke på “När man har en egen reparatör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s