Ute i skogen

Satte mig i bilen igår morse och började köra mot östkusten.

Stannade till vid rastplatsen Borasjön, det blev en kort vistelse då det var sjukt kallt. Brrr

Nu är jag hos Junior, ute i skogen. Jag tyckte den byn han tillhör var liten men han bor ju utanför även den lilla byn, ute i skogen. Här behövs verkligen bil. Inget snack om det.

Han trivs här i sin nya lägenhet som behöver MYCKET kärlek, men han får materiel och skall börja måla i. Köket är under all kritik men paret som han hyr av skall göra nytt kök här och då kommer Junior få bestämma lite. Och sen massa målarfärg.

Han verkar uppriktigt lycklig, han förklarade att han var glad att komma från det inneboendet han hade, den killen rökte dessutom på en del. Man vill ju inte bo i en knarkarkvart.

Han har ett par kompisar som han umgås flitigt med, där tjejen är ev jobbarkompis, den tjejen har jag sett på bild. Så snygg o framförallt cool tjej. 😍. Men de är bara kompisar säger han.

När jag åker imorgon skall han ut o festa med dem, första gången på länge då han alltid tar bilen, enklast så när han bor här.

Igår tog vi lite sightseeing här i området, förbi hans jobb, gamla boendet. Vi åt på O’Learys. Sen åkte vi även till Sigtuna en vända

Lite tjöt igår kväll och sen sängen. Hade ju med mig min gamla tv som han har fått, så lite streaming här innan sömnen.

Idag blir det secondhandbutiken och en tripp ner till kyrkogården på andra sidan Sthlm och imorgon bär det hemåt. Junior skjutsar mig till centralen inför resan hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s