50-årskrisen

Jag har aldrig haft en uns av ålderskris och tänker väl inte börja nu heller…. Eller så kan man väl säga att den utspelar sig just nu.. beroende på hur man ser det.

Bilen fick följa med hem. 😍

Bilen var väldigt billig men i behov av lite reparationer, lite strul med elhissarna men med tanke på priset så finns det pengar med marginal för att lämna in den på Peugeot för att lösa det. Skall leta rätt på verkstad idag.

Efter köpet åkte vi raka vägen till Jazz jobb så vi kunde kunde använda verkstaden, han kollade sånt som han kunde kolla, jag använde dammsugaren för bilen var jäkligt skitig.

Idag blir det mer städning, skall åka iväg och köpa lite ”lukta-gott” och mobilhållare.

Snacka om att man snabbt blir van med vissa bilar, säga vad man vill med Volvon men sån skillnad det är med hantering av bilen. Denna bil var trögkörd om man jämför med min Volvo men samtidigt är den precis som min Renault, men man vänjer sig snabbt. Sen väldigt skillnad på gaspedalen, nu kanske jag blir tvungen att hålla hastighetsbegränsningarna. 😂

Detta blir min sista låga bil i alla fall, min nästa bil kommer bli en högre variant. 😂. Då e det okey att erkänna att man blivit gammal. 😂

Men.. nu har jag fått min cab. 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s